Pui cu piure de legume

Baietzel nu e prea incantat de ficatelul de pui, asa ca am incercat sa creez o combinatie cu cartof dulce, care sa-i placa. A functionat 🙂

Ingredientele necesare:

  • pui/ ficatel sau ambele 🙂
  • 1 cartof dulce mare
  • 1 morcov
  • 1 cartof obisnuit

Se fierb separat legumele, carnea de pui eu am fiert-o impreuna cu ficatelul. Am blenduit separat legumele (ies doua portii, pe a doua am pastrat-o pentru a doua zi).

Am facut doua variante pentru carnita:

  • pui blenduit cu o lingura din piureul de legume

  • ficatel amestecat cu carne de pui, o lingura din piureul de legume, o farama de sare si o lingurita de ulei de masline:

Lui Baietzel i-a placut sa-i dau asa, separat, carnea de piure, asa ca o sa mai incerc.

Advertisements

2 responses

  1. Ficatelul fiert are gust aiurea, nu-mi place nici mie.
    Miru era fan pure de dovlecel cu piept de pui.

    Like

    1. amestecat asa cu piept de pui si cu un pic de sare are gust f bun, e ca pateul, vad ca l-a acceptat; oricum, eu nu-l stresez daca nu-i place ceva, nu-i dau, ce, eu mananc ce nu-mi place? 😀

      Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: