Mar copt cu morcov

Ideea de adauga morcov fiert in masa de fructe mi-a fost sugerata tot de un borcanel de supermarket, in care reteta era parca de mar, para, banana, morcov si mai nu-stiu-ce.

Intrucat lui Baietzel ii place morcovul, m-am incumetat sa incerc. Iese foarte bun.

  • 1 mar – trebuie sa fie dulce, nu acru, astfel incat sa completeze gustul morcovului

  • 1-2 morcovi (sa fie cam in cantitate egala cu marul)
  • 1 biscuit, optional

Se fierbe morcovul si se paseaza impreuna cu marul copt.

Pont: intrucat pentru mine a face mar copt inseamna mare mizerie si chin in bucatarie si oricum mereu explodeaza, trisez fierband marul 😉 iese la fel de bun.

Durata de preparare: cam 20-25 minute

Marul:

si morcovul:

Rezultatul final:

Advertisements

One response

  1. super ideea! si mie imi era frica sa incerc sa fac mar copt, tocmai din aceste considerente! ms pt idei

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: