Mar copt cu morcov

Ideea de adauga morcov fiert in masa de fructe mi-a fost sugerata tot de un borcanel de supermarket, in care reteta era parca de mar, para, banana, morcov si mai nu-stiu-ce.

Intrucat lui Baietzel ii place morcovul, m-am incumetat sa incerc. Iese foarte bun.

  • 1 mar – trebuie sa fie dulce, nu acru, astfel incat sa completeze gustul morcovului

  • 1-2 morcovi (sa fie cam in cantitate egala cu marul)
  • 1 biscuit, optional

Se fierbe morcovul si se paseaza impreuna cu marul copt.

Pont: intrucat pentru mine a face mar copt inseamna mare mizerie si chin in bucatarie si oricum mereu explodeaza, trisez fierband marul😉 iese la fel de bun.

Durata de preparare: cam 20-25 minute

Marul:

si morcovul:

Rezultatul final:

One response

  1. super ideea! si mie imi era frica sa incerc sa fac mar copt, tocmai din aceste considerente! ms pt idei

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile despre tine sau dă clic pe un icon pentru autentificare:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: